Advertisement

Φωτια Αιγιο - Φωτιά σε θαλαμηγό στο Αίγιο - CNN.gr - Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 5:25.

Φωτια Αιγιο - Φωτιά σε θαλαμηγό στο Αίγιο - CNN.gr - Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 5:25.. Το λιμενικό μετέφερε δύο άτομα που. Στο σκάφος επέβαιναν 2 άτομα, τα οποία , μεταφέρθηκαν από σκάφος του λιμενικού τμήματος στο λιμάνι του. Σύμφωνα με πληροφορίες του best.gr στην. Στην περιοχή έσπευσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής.φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ζήρια αιγίου, στην αχαΐα. Αν βρίσκεστε στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι, αχαϊας εκκενώστε άμεσα προς αίγιο.

Το αίγιο είναι παράκτια πόλη της βόρειας πελοποννήσου και αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της αχαΐας. Όσοι βρίσκονται στον οικισμό καλούνται να απομακρυνθούν άμεσα από την περιοχή και να κατευθυνθούν προς το αίγιο. Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή λόγγου αχαΐας, εκκενώστε άμεσα προς αίγιο. Είναι η έδρα του δήμου αιγιαλείας ενώ παλαιότερα ήταν έδρα του πρώην δήμου αιγίου. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια.

Αίγιο: Έφυγε από τη ζωή η παιδίατρος Κατερίνα Υφαντή ...
Αίγιο: Έφυγε από τη ζωή η παιδίατρος Κατερίνα Υφαντή ... from images32.inewsgr.com
Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 5:25. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή θυρίου στην αιτωλοακαρνανία. Ανεξέλεγκτη μαίνεται η μεγάλη φωτιά που κατακαίει τη δυτική αιγιάλεια. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς ένα πυροσβεστικό πλοιάριο και 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα που έχουν προσεγγίσει την ακτή. Στο σκάφος επέβαιναν 2 άτομα, τα οποία , μεταφέρθηκαν από σκάφος του λιμενικού τμήματος στο λιμάνι του. Αγία παρασκευή αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμοργός ανάφη ανδραβίδα άνδρος άργος άρτα βόλος γαύδος γύθειο ζάκυνθος ηράκλειο θεσσαλονίκη ίος καβάλα καλαμάκι καλαμάτα. Νύχτα αγωνίας για τη φωτιά που κατακαίει τη δροσιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του best.gr στην.

Φωτιά ξέσπασε σε ξενοδοχείο στο αίγιο το βράδυ της παρασκευής (7/7). Είναι η έδρα του δήμου αιγιαλείας ενώ παλαιότερα ήταν έδρα του πρώην δήμου αιγίου. Κινητοποίηση του λιμενικού και ιδιωτικών σκαφών για απομάκρυνση λοούμενων. Νέα φωτιά στην παραλιακή περιοχή μπούκα στις καμάρες. Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή θυρίου στην αιτωλοακαρνανία. Νύχτα αγωνίας για τη φωτιά που κατακαίει τη δροσιά. Μετά από 4 εξωσωματικές είχαν αποκτήσει το μωράκι που σκοτώθηκε με τη γιαγιά του. Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 5:25. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς ένα πυροσβεστικό πλοιάριο και 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα που έχουν προσεγγίσει την ακτή. Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 1:21. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει πληθυσμό 20.422 κατοίκους. Στο σημείο μετέβησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα και κατά τη. Απανθρακωμένος βρέθηκε σήμερα ένας άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία στο αίγιο.

Μάλιστα, σχετικό μήνυμα εστάλη από την υπηρεσία του «112», καλώντας τους κατοίκους να εκκενώσουν τις περιοχές κατευθυνόμενοι προ το αίγιο. Αγία παρασκευή αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμοργός ανάφη ανδραβίδα άνδρος άργος άρτα βόλος γαύδος γύθειο ζάκυνθος ηράκλειο θεσσαλονίκη ίος καβάλα καλαμάκι καλαμάτα. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει πληθυσμό 20.422 κατοίκους. Φωτιά ξέσπασε σε ξενοδοχείο στο αίγιο το βράδυ της παρασκευής (7/7). «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς.

ΠΑΤΡΑ: Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο γνωστός χειρουργός ...
ΠΑΤΡΑ: Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο γνωστός χειρουργός ... from images32.inewsgr.com
Το λιμενικό μετέφερε δύο άτομα που. Α,μπα μικροπραγματα the good lifo lifoland city guide lifo shop. Απανθρακωμένος βρέθηκε σήμερα ένας άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία στο αίγιο. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Στο σκάφος επέβαιναν 2 άτομα, τα οποία , μεταφέρθηκαν από σκάφος του λιμενικού τμήματος στο λιμάνι του. Αν βρίσκεστε στους οικισμούς ζήρια, καμάρες, λαμπίρι, αχαϊας εκκενώστε άμεσα προς αίγιο. Όσοι βρίσκονται στον οικισμό καλούνται να απομακρυνθούν άμεσα από την περιοχή και να κατευθυνθούν προς το αίγιο. Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 5:25.

Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για αίγιο.

Εκκενώνονται προληπτικά τέσσερα χωριά (pics). Απανθρακωμένος βρέθηκε σήμερα ένας άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία στο αίγιο. Στην περιοχή έσπευσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής.φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ζήρια αιγίου, στην αχαΐα. Στο σημείο μετέβησαν έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα και κατά τη. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, για αίγιο. Μαίνεται η φωτιά στην περιοχή θυρίου στην αιτωλοακαρνανία. Αγία παρασκευή αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμοργός ανάφη ανδραβίδα άνδρος άργος άρτα βόλος γαύδος γύθειο ζάκυνθος ηράκλειο θεσσαλονίκη ίος καβάλα καλαμάκι καλαμάτα. Τέσσερις άνθρωποι προληπτικά στο νοσοκομείο. Νικόλαος αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμαλιάδα αμφιλοχία αμφισσα ανδρος αργος άρτα βέροια βόλος γαύδος γιαννιτσά γρεβενά δράμα έδεσσα ελασσόνα επίδαυρος ζάκυνθος ηράκλειο. Μάλιστα, σχετικό μήνυμα εστάλη από την υπηρεσία του «112», καλώντας τους κατοίκους να εκκενώσουν τις περιοχές κατευθυνόμενοι προ το αίγιο. The post φωτιά σε θαλαμηγό στο αίγιο. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Α,μπα μικροπραγματα the good lifo lifoland city guide lifo shop.

Κινητοποίηση του λιμενικού και ιδιωτικών σκαφών για απομάκρυνση λοούμενων. Όσοι βρίσκονται στον οικισμό καλούνται να απομακρυνθούν άμεσα από την περιοχή και να κατευθυνθούν προς το αίγιο. «η φωτιά πέρασε μέσα από το χωριό, η απόλυτη καταστροφή, καταστραφήκαμε, ένα χωριό διαλύθηκε ολοσχερώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του best.gr στην. Νύχτα αγωνίας για τη φωτιά που κατακαίει τη δροσιά.

Αίγιο: Οι ταινίες "Ο Καθηγητής και ο Τρελός", "Νεκροταφείο ...
Αίγιο: Οι ταινίες "Ο Καθηγητής και ο Τρελός", "Νεκροταφείο ... from images32.inewsgr.com
Σύμφωνα με πληροφορίες του best.gr στην. Τέσσερις άνθρωποι προληπτικά στο νοσοκομείο. Το λιμενικό μετέφερε δύο άτομα που. Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας. Μετά από 4 εξωσωματικές είχαν αποκτήσει το μωράκι που σκοτώθηκε με τη γιαγιά του. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς ένα πυροσβεστικό πλοιάριο και 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα που έχουν προσεγγίσει την ακτή. Νικόλαος αγρίνιο αθήνα αίγιο αλεξανδρούπολη αμαλιάδα αμφιλοχία αμφισσα ανδρος αργος άρτα βέροια βόλος γαύδος γιαννιτσά γρεβενά δράμα έδεσσα ελασσόνα επίδαυρος ζάκυνθος ηράκλειο. Το αίγιο είναι παράκτια πόλη της βόρειας πελοποννήσου και αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της αχαΐας.

Οι αρχές έχουν στρέψει την προσοχή τους σε παραθαλάσσια καταστήματα στο λαμπίρι και στις καμάρες αιγίου, μετά τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στις περιοχές αυτές της αχαΐας.

Εκκενώνονται προληπτικά τέσσερα χωριά (pics). Αν βρίσκεστε στην ευρύτερη περιοχή λόγγου αχαΐας, εκκενώστε άμεσα προς αίγιο. Όσοι βρίσκονται στον οικισμό καλούνται να απομακρυνθούν άμεσα από την περιοχή και να κατευθυνθούν προς το αίγιο. Νέα φωτιά στην παραλιακή περιοχή μπούκα στις καμάρες. Κινητοποίηση του λιμενικού και ιδιωτικών σκαφών για απομάκρυνση λοούμενων. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Απανθρακωμένος βρέθηκε σήμερα ένας άνδρας κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε μονοκατοικία στο αίγιο. Νύχτα αγωνίας για τη φωτιά που κατακαίει τη δροσιά. Σάββατο, 31 ιουλίου 2021, 1:21. Στην περιοχή έσπευσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής.φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή ζήρια αιγίου, στην αχαΐα. Σύμφωνα με πληροφορίες του best.gr στην. Μετά από 4 εξωσωματικές είχαν αποκτήσει το μωράκι που σκοτώθηκε με τη γιαγιά του. Ένα χωριό χιλίων κατοίκων διαλύθηκε, μιλάμε για την ζήρια, η φωτιά πέρασε από πάνω.

Posting Komentar

0 Komentar